Meteen naar de inhoud
Home » SEO Uitbesteden

SEO Uitbesteden

Jullie SEO Uitbesteden? Door ons jouw SEO te laten doen, wordt jouw website effectief en resultaatgericht door Oog voor SEO geoptimaliseerd. Hierdoor sluit je website beter aan op het zoekgedrag van jullie doelgroep en ontvang je meer relevante bezoekers (dus potentiële klanten) vanuit zoekmachines op je website en verhoog je je omzet.

SEO werkzaamheden

Er zijn over het algemeen gezien drie focusgebieden binnen SEO (ook wel: zoekmachine optimalisatie): Technische SEO, Content/Onpage SEO en Autoriteit.

zoekmachine-optimalisatie-oog-voor-seo-resized

SEO Pakketten

SEO pakketten zijn maandabonnementen waarmee we afspreken hoeveel uren we maandelijks gaan werken aan jullie website qua zoekmachine optimalisatie.

SEO Migratie

Een website migratie is een belangrijke, vaak noodzakelijke maar helaas ook vaak een gemiste/vergeten optimalisatie. Het wordt vaak uitgevoerd vanuit een rebranding strategie wat een herstructurering of verhuizing van de website of het veranderen van de domeinnaam tot gevolg heeft.

International SEO

International SEO is het optimaliseren van de website van bedrijven die internationale grensoverschrijdende activiteiten hebben.

Mobile SEO

Mobile SEO is het optimaliseren van de website voor gebruikers van mobiele telefoons/smartphones en de mobile indexes van zoekmachines.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is het verkrijgen van backlinks / links naar je eigen website voor het verhogen van de online sterkte/autoriteit met als effect dat de posities binnen de zoekresultaten verbeteren.

Local SEO

Local SEO is het optimaliseren van de website van bedrijven die lokale activiteiten hebben.

Online Concurrentie Analyse

Online concurrentieanalyses worden gedaan om inzichtelijk te krijgen wat de algemene beeld op verschillende online zaken is onder jouw concurrenten en die informatie te gebruiken om verbeterpunten voor je eigen website uit te werken.

SEO Check

Een SEO check/analyse wordt gedaan om inzichtelijk te krijgen, welke sterke en verbeterpunten jouw website heeft op het gebied van SEO/Zoekmachine Optimalisatie.

SEO Dashboard

SEO dashboards worden gemaakt om inzichtelijk te krijgen wat de resultaten van het kanaal SEO (zoekmachine optimalisatie) is. Deze dashboards worden ingericht voor maandelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse resultaten.

SEO Strategie

SEO strategieën worden uitgewerkt, zodat je effectiever met het kanaal SEO aan de slag gaat en sneller resultaat kunt zien. Daarnaast is het voor iedereen binnen het bedrijf duidelijk, welke stappen er worden gezet op SEO gebied en hoe het marketingkanaal aansluiting vindt binnen de andere marketing activiteiten.

Technische SEO

Technische SEO is het technisch analyseren & optimaliseren van jouw website zodat de crawlbots van zoekmachines beter hun weg door de pagina’s/code kunnen vinden.

Zoekwoordonderzoek

Zoekwoorden onderzoek wordt gedaan om inzichtelijk te krijgen welke zoekopdrachten en woorden jouw doelgroepen gebruiken bij hun zoektocht naar jouw diensten/producten.

Content optimalisatie

Content optimalisatie wordt gedaan om de onpage content (tekst, afbeeldingen & video’s) geprioriteerd op impact te optimaliseren voor SEO, zodat de posities (en het organisch verkeer) in zoekmachines verbeteren.

Waarom SEO uitbesteden?

Als marketingmanager, ondernemer of directeur, heb je uiteenlopende werkzaamheden en verantwoordelijkheden binnen het bedrijf. Door SEO te laten doen en uit te besteden, kun je jouw tijd & aandacht besteden aan de andere prioriteitsgebieden voor de groei van het bedrijf.

content-optimalisatie-oog-voor-seo

Kosten voor het uitbesteden van SEO werkzaamheden

De kosten (of beter gezegd: investering) voor SEO zijn verschillend per project, doelstelling en website(s). Vraag een offerte aan voor een project of bekijk onze SEO maandabonnementen.

Daarom Oog voor SEO!

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Effectief & Resultaatgericht SEO uitbesteden

Als de website van jouw bedrijf niet op de eerste pagina van de zoekresultaten staat in de zoekmachines van Google, Bing of Yahoo, zullen veel potentiële klanten jullie bedrijf waarschijnlijk niet kennen. Door het uitbesteden van SEO werkzaamheden aan een SEO bureau, wordt jouw website geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit proces heet Search Engine Optimization (SEO) of Zoekmachine Optimalisatie en helpt jouw bedrijf om betere zichtbaar & vindbaar te zijn in de zoekmachines. Waardoor de website meer organisch (gratis) verkeer ontvangt, wat op zijn beurt weer de naamsbekendheid, leads en uiteindelijk de verkoop verhoogd.

zoekmachine-optimalisatie-oog-voor-seo

Klantervaringen

Dankzij het SEO advies van Oog voor SEO hebben we onze bedrijfsdoelstelling binnen twee jaar behaald. Na de launch van onze website www.heko-opslag-almelo.nl in september 2015, hebben we ervoor kunnen zorgen dat de website verkeer behaalde uit Google (betaalde en organische zoekresultaten) en zaten onze opslagruimtes binnen no-time vol.
heko-opslag-almelo-oog-voor-seo
Henk
Directeur
Heko Opslag Almelo

Maak kennis met Oog voor SEO

Maak kennis met onze missie & visie, geschiedenis én onze enthousiaste SEO experts.

Oog voor SEO | Het SEO Bureau

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Certificeringen

Cases

Klant: Heko Opslag Almelo
 • Aanbod: Verhuur van opslagruimtes
 • Markt: lokale Almelose B2C & B2B doelgroep.
 • Doel: bezettingsgraad boven 75% binnen twee jaren na de start in 2015 door de inzet van Google Organic en Google Ads.
 • Periode: Website ontwikkeld en gelanceerd in September 2015
 • Resultaat:
  • Tijdens het eerste jaar van de samenwerking (2016) is het organisch verkeer uit Google verhoogd naar 550 gebruikers. Dat deze gebruikers relevant waren, blijkt uit de conversieratio van 5% rond offerte aanvragen.
  • In het tweede jaar (2017) groeide het organische verkeer met 64% naar 911 gebruikers.
  • September 2018 was de bezettingsgraad qua opslagruimtes 80%! 

FAQ

SEO uitbesteden kan tegen verschillende tarieven. Het verschilt per soort samenwerking die we aangaan. Wij hanteren een vast uurtarief per SEO project waardoor de totale kosten zijn ook afhankelijk van de daadwerkelijk uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast bieden wij ook SEO pakketen aan per dagdeel (á 4 uur), waardoor doorgaande samenwerkingen ontstaan. Het komt er eigenlijk op neer dat SEO uitbesteden maatwerk is. Vraag hier vrijblijvend een offerte bij Oog voor SEO aan >> 

Als je op het punt staat om SEO uit te besteden, dan is het belangrijk om goed te overwegen met welke partner je dit wilt doen. Bedenk dat goedkope SEO van dermate lage kwaliteit kan zijn waardoor het en op de lange termijn schadelijker zijn, die zelfs kan resulteren in een zoekmachine penalty (jouw website wordt verwijderd uit de zoekresultaten). Kijk altijd voordat je een SEO bureau of adviseur kiest aan welke websites zij aan hebben gewerkt en vraag wat je kunt verwachten tijdens een samenwerking. 

De stappen zijn afhankelijk van de dienst die wordt afgenomen, maar over het algemeen is deze lijn qua stappen te volgen:

 1. Je doet een aanvraag/offerte
 2. Wij nemen contact op en komen met een voorstel
 3. Inventarisatie & afstemming rond communicatie
 4. Nulmeting – Voorstel/Adviesplan
 5. Aanmaken focus URLs in tracking tools
 6. Maandelijkse optimalisatie
 7. Analyseren en optimalisatie

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

App ons
Hoi, Waar kunnen we je mee helpen?