Meteen naar de inhoud

 

Over Ons

 

 

Oog voor SEO logo

Onze missie

Oog voor SEO helpt graag bedrijven hun doelstellingen te behalen door online kansen inzichtelijk te maken en deze uit te werken naar concrete stappen. Dit doen we door te werken volgens een geprioriteerde aanpak met de meeste impact op de bedrijfsdoelstellingen (b.v. sales). Dit alles doen we met een persoonlijke benadering, waarbij je gewoon 1 vast aanspreekpunt hebt.

 

Geschiedenis Oog voor SEO

Al sinds een klein kind trok computers en de technologie erachter, oprichter en managing director Leon Koerssen. Nu tientallen jaren later en veel ervaring in de online marketing rijker, heeft hij de ruimte gevonden om zijn liefde en passie voor het vakgebied Zoekmachine Optimalisatie onder te brengen in Oog voor SEO. Hét SEO bureau in Almelo, Twente dat bekend staat om hun geprioriteerde effectieve werkwijze, persoonlijke benadering én jarenlange ervaring in de specialisatie Zoekmachine Optimalisatie voor bedrijven uit uiteenlopende branches, zoals o.a. grote B2B websites, lokale uitvaartbranche en internationale ecommerce webshops.

leon-koerssen-oog-voor-seo

 

werkwijze-oog-voor-seo

Onze visie

Oog voor SEO vind dat als je echt effectief binnen het online acquisitie kanaal SEO stappen wilt zetten en wilt groeien als bedrijf, je hierbij de specialistische hulp nodig hebt van een SEO Bureau met een 100% focus op Zoekmachine Optimalisatie voor Webshops. Er zijn veel Online Marketing bureaus welke veel diensten in de breedte aanbieden, waarbij Oog voor SEO het juist belangrijk vindt om 100% focus te hebben (en te houden) op 1 kanaal: Organische zoekresultaten en de optimalisatie van webshops hiervoor (SEO). Oog voor SEO werkt verder ook veel samen met andere online partners (denk aan bv advertising partijen), zodat we toch een overkoepelende en aansluitende strategie in werking zetten.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

App ons
Hoi, Waar kunnen we je mee helpen?